Neil Fallon, sångare i Clutch, under bandets spelning på Sweden Rock 2017. Arkivbild.
Neil Fallon, sångare i Clutch, under bandets spelning på Sweden Rock 2017. Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Clutch spelar på Liseberg i sommar

ANNONS

Liseberg presenterar ytterligare en akt till sin konsertsatsning i sommar. Den 20 augusti spelar det amerikanska rockbandet Clutch på nöjesfältet i Göteborg.

Clutch, kända för låtar som "The regulator" och "Electric worry", släppte sitt senaste album "Book of bad decisions" 2018. Den senaste tiden har bandet stått för en rad singelsläpp i låtserien "The weathermaker vault series".

"Clutch är ett äkta rockband i sin sanna bemärkelse", säger Per Alexandersson, underhållningschef på Liseberg, i ett pressmeddelande.

Klara för Live på Liseberg hittills är: Joel Alme och Jakob Hellman 11/6, Faith No More 25/6, Gwen Stefani 15/7, Brad Paisley 24/7, Yusuf/Cat Stevens 28/7, Tom Jones 6/8, Clutch 20/8.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS