Artistkollegorna och Hammarbysupportrarna David Ritschard (vänster) och Magnus Carlson har gjort låten 'Vi ses snart igen' tillsammans. Alla intäkter går till Hammarby IF. Pressbild.
Artistkollegorna och Hammarbysupportrarna David Ritschard (vänster) och Magnus Carlson har gjort låten "Vi ses snart igen" tillsammans. Alla intäkter går till Hammarby IF. Pressbild. Bild: Johan Bergmark

Carlson och Ritschard gör Hammarbylåt

ANNONS

Magnus Carlson och David Ritschard är inte bara artistkollegor med Weeping Willows respektive Spinning Jennies på vardera cv, de är också Hammarby IF-supportrar.

Tillsammans har de kombinerat yrket och passionen på singeln "Vi ses snart igen" som släpps på lördagen.

Alla intäkter från låten kommer att gå oavkortat till Hammarby IF och föreningens verksamhet.

I samband med låtsläppet kommer Carlson, Ritschard och Maximilian Gernandt, som har regisserat videon till låten, att delta i en webbsänd frågestund som börjar klockan 14.

Svensk elitidrott tillåts dra i gång igen den 14 juni.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS