Pappan Jamie Spears får inte hela förmyndarskapet över sin dotter Britney Spears.
Pappan Jamie Spears får inte hela förmyndarskapet över sin dotter Britney Spears. Bild: AP/TT

Britney Spears pappa stoppad i domstol

ANNONS

En domare i USA har blockerat popstjärnan Britney Spears pappa Jamie Spears från att få full kontroll över sin dotters tillgångar, skriver Variety.

I stället måste han även i fortsättningen dela på förmyndarskapet med kapitalförvaltningsbolaget Bessemer Trust, som anlitades i november.

Beslutet kommer någon vecka efter den uppmärksammade dokumentären "Framing Britney Spears" som säger sig granska vad som egentligen hände med popikonen när hon försvann från rampljuset.

Britney Spears har varit omyndigförklarad sedan 2008. Efter en period av psykisk ohälsa har hon levt med sin pappa som formell förmyndare, vilket hon under den senaste tiden har motsatt sig.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS