Jason Alexander (i mitten) var Britney Spears barndomsvän och hennes förste man. Nu har han dömts till ett kortare fängelsestraff efter att han våldgästade Spears bröllop tidigare i år. Arkivbild.
Jason Alexander (i mitten) var Britney Spears barndomsvän och hennes förste man. Nu har han dömts till ett kortare fängelsestraff efter att han våldgästade Spears bröllop tidigare i år. Arkivbild. Bild: Foto: AP/Danny Moloshok

Britney Spears exman får fängelse

ANNONS

Britney Spears exman Jason Alexander har dömts till totalt 128 dagar i fängelse efter att ha våldgästat Spears bröllop i juni 2022. Han döms för olaga intrång och ringa misshandel. Det rapporterar Billboard.

Alexander, 40, livestreamade sin "wedding crash" på Instagram då han bröt sig in i Spears hem och misshandlade en säkerhetsvakt som försökte stoppa honom.

Spears var gift med Jason Alexander i 55 timmar efter ett Las Vegas-bröllop 2004 innan giftermålet annullerades.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS