Azealia Banks fortsätter att bråka med sitt gamla skivbolag. Arkivbild.
Azealia Banks fortsätter att bråka med sitt gamla skivbolag. Arkivbild. Bild: Rich Fury/AP/TT

Azealia Banks: Sluta spela min skiva

ANNONS

Den amerikanska rapparen Azealia Banks gick i helgen ut på Instagram och bad sina fans att sluta spela hennes debutalbum "Broke with expensive taste" från 2014.

I inlägget skriver Banks, som är känd för att inte skräda orden på sociala medier, att hon inte vill att några mer pengar ska gå till sitt förra skivbolag Prospect Park. Hon lämnade bolaget kort efter skivsläppet och hävdar nu att skivbolagsdirektören tar alla intäkter från "Broke with expensive taste".

"Han stal alla pengar och skickade en check på 15 000 dollar för en skiva som strömmats över 200 miljoner gånger", skriver hon i Instagram-inlägget som senare raderades, enligt NME.

ANNONS

"212", den mest populära låten på "Broke with expensive taste", har spelats 125 miljoner gånger bara på Spotify,

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS