Tusse brottas med röstproblem men har varit hos en 'fantastisk läkare' skriver han på Instagram. Arkivbild.
Tusse brottas med röstproblem men har varit hos en "fantastisk läkare" skriver han på Instagram. Arkivbild. Bild: Erik Simander/TT

Tusses röst kollas genom "mindre ingrepp"

ANNONS

När blott en månad återstår till Eurovision Song Contest i Rotterdam har Tusse fortfarande problem med sin röst, skriver Aftonbladet. Efter segern i Melodifestivalen blev han hes och i ett inlägg på Instagram berättar Tusse nu att han ska genomgå "ett mindre ingrepp" hos läkare.

”Har haft lite problem med rösten ett tag nu och varit hos en fantastisk läkare för och kolla upp detta. Kommer i dagarna att göra ett mindre ingrepp där läkaren ska kolla lite närmre på vad detta kan bero på”, skriver Tusse som därefter åker hem till Dalarna och vilar en vecka – samt pluggar. Just nu går han även sin sista termin i gymnasiet.

ANNONS

"Gissa om jag kommer hinna med mycket skolarbete! Inget och oroa sig över men känner att jag behöver ha er med mig i det här. Nu hoppas jag på det bästa och att jag kan vara pigg och utvilad till Rotterdam!”.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS