Julianne Moore spelade FBI-agenten Clarice Starling i filmen 'Hannibal', som var en uppföljare till 'När lammen tystnar'. Arkivbild.
Julianne Moore spelade FBI-agenten Clarice Starling i filmen "Hannibal", som var en uppföljare till "När lammen tystnar". Arkivbild. Bild: AP/TT

"Silence of the lambs" har hittat sin Clarice

ANNONS

Det blir den australiska skådespelaren Rebecca Breeds som iklär sig rollen som FBI-agenten Clarice Starling i den kommande tv-serien "Silence of the lambs", skriver Variety.

Serien tar vid där den kritikerrosade thrillern "När lammen tystnar" slutade och följer agent Starling i jakten på seriemördare och andra grova brottslingar.

Breeds, som tidigare spelat i bland annat det australiska dramat "Home and away", blir därmed den tredje skådespelaren, efter Julianne Moore ("Hannibal") och Jodie Foster som gestaltar Clarice Starling. Foster blev Oscarsbelönad för sin insats i "När lammen tystnar".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS