Saint Etienne, med medlemmarna Sarah Cracknell, Pete Wiggs och Bob Stanley, var som störst på 90-talet. Nu är de aktuella med sitt tionde album. Arkivbild.
Saint Etienne, med medlemmarna Sarah Cracknell, Pete Wiggs och Bob Stanley, var som störst på 90-talet. Nu är de aktuella med sitt tionde album. Arkivbild. Bild: Sofia Müller/TT

Saint Etienne släpper nytt album

ANNONS

Den 10 september släpper den brittiska poptrion Saint Etienne sitt tionde album, "I've been trying to tell you", skriver NME. Tidigare i september släpper de även en film med samma titel, i regi av fotografen Alasdair McLellan.

Det nya albumet beskrivs som "ett konceptalbum om optimism, nostalgi och det sena 90-talet".

Senaste albumet från Saint Etienne, "Home counties", släpptes 2017. Gruppen var som störst under 1990-talet med skivor som "Foxbase Alpha", "So tough" och "Tiger Bay".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS