Robyn blir ny gästdomare i amerikanska 'RuPaul's drag race'. Arkivbild.
Robyn blir ny gästdomare i amerikanska "RuPaul's drag race". Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Robyn blir gästdomare i "RuPaul's drag race"

ANNONS

Svenska artisten Robyn är en av gästdomarna under den nya säsongen av amerikanska realityserien "RuPaul's drag race". Hon får sällskap av bland andra Nicki Minaj, Chaka Kahn och Jeff Goldblum. I den nya trailern för säsong tolv syns Robyn och de andra kända gästerna "svära trohet" till "drag-ruvolutionen".

Realityserien hade premiär 2009 och leds av dragqueen-legendaren RuPaul. De tävlande dragartisterna ska imponera på domarna och klara av diverse utmaningar för att vinna en prissumma på 100 000 dollar.

"RuPaul's drag race" har vunnit flera Emmystatyetter och gått på export till ett flertal länder. Nylon Mag skriver att utnämningen av Robyn till gästdomare är helt i linje med programmets tradition att ha stora musikaliska divor i juryn, bland andra har Ariana Grande och Lady Gaga tidigare medverkat i serien.

ANNONS

Säsong tolv har premiär i USA den 28 februari. I Sverige sänds serien på Kanal 11 och Netflix.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS