Podd-profilerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby ska medverka i ett avsnitt av 'Vaccinpodden'. Arkivbild.
Podd-profilerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby ska medverka i ett avsnitt av "Vaccinpodden". Arkivbild. Bild: Anders Wiklund/TT

"Raseriet"-duon medverkar i ny podd om vaccin

ANNONS

Anders Tegnell och andra tongivande experter är några av de medverkande i "Vaccinpodden", en ny podd som ska informera om covid-19-vaccinet.

Premiäravsnittet heter "Varför ska jag vaccinera mig?" och i serien ingår även ett avsnitt riktat till en yngre publik där profilerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby från podcasten "Raseriet" får träffa Anders Tegnell.

"Vaccinpodden" har producerats i samarbete med Socialstyrelsen, Läkemedelsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap på initiativ från Folkhälsomyndigheten. Programledare är Paulina Modlitba.

"Vaccinpodden" har premiär den 10 juni och ska släppas veckovis i åtta avsnitt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS