Mick Jagger, Ronnie Wood, Charlie Watts och Keith Richards är redo att ge sig ut på turné igen. Den 26 september inleds deras uppskjutna USA-turné. Arkivbild.
Mick Jagger, Ronnie Wood, Charlie Watts och Keith Richards är redo att ge sig ut på turné igen. Den 26 september inleds deras uppskjutna USA-turné. Arkivbild. Bild: Greg Allen/Invision/AP/TT

Premiärdatum satt för Rolling Stones USA-turné

ANNONS

I takt med att världen sakta öppnar upp har också turnéer och konserter kommit igång igen. Senaste i raden att sälla sig till de turnerandes skara är 70+-gänget i The Rolling Stones, uppger tidningen Rolling Stone.

USA-turnén "No filter tour" var ursprungligen planerad till 2020 men fick ställas in på grund av pandemin. Nu meddelar bandet att den blir av, med start den 26 september i St Louis och avslut i Austin den 20 november.

The Rolling Stones har tidigare också sagt att de har planer på att fira sitt 60-årsjubileum 2022 med en stor konsert.

Under tiden i karantän har de bland annat släppt singeln "Living in a ghost town".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS