Bianca Meyer, Anna Björklund och Moa Wallin utgjorde poddtrion i 'Della Q'. Pressbild.
Bianca Meyer, Anna Björklund och Moa Wallin utgjorde poddtrion i "Della Q". Pressbild. Bild: Josefine Backstrom

Podden "Della Q" splittras

ANNONS

Podden "Della Q" hade premiär sommaren 2018 och dess tre medlemmar Moa Wallin, Anna Björklund och Bianca Meyer har sedan dess rört upp känslor och utmanat bland annat bilden av modern feminism.

Trion fick också uppmärksamhet i en omtalad artikel i Dagens Nyheter hösten 2018. Efter en tid av splittring i gruppen skriver Anna Björklund på Instagram att podden nu läggs ned.

Bianca Meyer lämnade podden redan i januari i år, skriver Aftonbladet. I Instagraminlägget skriver Anna Björklund att Moa Wallin valt att också hoppa av och att det därför inte kommer något nytt avsnitt.

"Hon gjorde helt andra planer som hon inte berättade för mig om. Hon bara väntade tills vårt nuvarande kontrakt skulle löpa ut, och i veckan meddelade hon mig att hon hoppar av. Poetiskt, såklart, att tjejpodden 'Della Q' slutar med ett sånt hugg i ryggen”, skriver Björklund på Instagram.

ANNONS

Enligt Expressen skriver Moa Wallin i en kommentar på sitt Instagramkonto att hon har flaggat för sitt avhopp och bland annat tidigare sagt till Anna Björklund att hon "inte är säker på att hon har energi och material för ett år till".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS