Obama öppnar för att spelas av Drake på film

ANNONS

USA:s förre president Barack Obama öppnar upp för möjligheten att Drake skulle kunna spela honom i en framtida så kallad biopic. I en intervju med tidskriften Complex om sin nya memoarbok "Ett förlovat land" säger Barack Obama att den kanadensiske rapparen "verkar kunna göra allt han vill".

– Det är en talangfull kille. Om tiden är inne och han är redo så..., säger Obama.

Drake har ända sedan 2010 uttryckt att han är intresserad av att spela Barack Obama om det görs en film baserad på den före detta presidentens liv. Det var faktiskt som skådespelare Drake först fick sitt genombrott, i en spinoff på klassiska high school-serien "Degrassi High".

ANNONS

Drake har sagt att han förbereder sig för rollen genom att imitera Obamas sätt att prata. Obama själv menar att hans döttrar hade godkänt Drake som pappans alter ego.

– Ännu viktigare är att han har min familjs godkännande. Jag misstänker att Malia och Sasha hade varit mer än okej med det, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS