Alright, alright, alright. Det blev bingo direkt när Matthew McConaughey hoppade in som värd för bingokvällen på ett äldreboende i Texas. Arkivbild.
Alright, alright, alright. Det blev bingo direkt när Matthew McConaughey hoppade in som värd för bingokvällen på ett äldreboende i Texas. Arkivbild. Bild: Evan Agostini/AP/TT

McConaughey spelade bingo med åldringar

ANNONS

När de boende på ett äldreboende i Round Rock, Texas, på måndagen samlades framför sina skärmar för att i avskildhet delta i den traditionsenliga bingokvällen möttes de av en vikarierande bingoutropare med ett bekant ansikte.

På andra sidan skärmen satt ingen mindre än skådespelaren Matthew McConaughey som, omgiven av sin familj, visade stor entusiasm i sin nya yrkesroll, skriver äldreboendet på sin Facebooksida.

"Generositeten och vänligheten Matthew McConaughey och hans familj visade våra boende var otroligt vacker, men desto viktigare var att vi bjöds på ett ödmjukt budskap från botten av hans hjärta. För det är vi evigt tacksamma", skriver en chef på organisationen som driver boendet till Good Morning America.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS