Mångsysslaren Margaux Dietz barnboksdebuterar. Arkivbild.
Mångsysslaren Margaux Dietz barnboksdebuterar. Arkivbild. Bild: Ali Lorestani / TT

Margaux Dietz skriver barnbok – om sonen

ANNONS

Mångsysslaren Margaux Dietz debuterar som barnboksförfattare med boken "Arnold reser till Sydafrika".

Boksläppet sker i samarbete med välgörenhetsorganisationen Biblionef SA, som jobbar för att främja läsning i Sydafrika. Boken riktar sig till barn mellan noll och tre år och är inspirerad av sonen Arnolds resor till mormor Eveline Dietz, som bor i Sydafrika.

”Margaux har en enorm plattform och är en viktig förebild för kvinnor i alla åldrar. Att hon använder sitt inflytande till att stimulera läsning och högläsning både i Sverige och Sydafrika är något vi är verkligt stolta över”, säger Ebba Barrett Bandh, förläggare på Bookmark förlag i ett pressmeddelande.

ANNONS

Margaux Dietz deltar på årets digitala bokmässa på torsdagen, vilket ska sändas på Bokmässan Play. Hon har tidigare släppt sin biografi "Your best life".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS