Kim Kardashian och Kanye West. Arkivbild.
Kim Kardashian och Kanye West. Arkivbild. Bild: Evan Agostini/AP/TT

Kardashians 40-årspresent: Ett pappahologram

Det finns födelsedagspresenter och så finns det... födelsedagspresenter. Rapstjärnan Kanye West satsade på det senare när hans fru, realitystjärnan Kim Kardashian West, fyllde 40 år häromdagen.

ANNONS

I present fick Kim Kardashian nämligen ett hologram föreställande hennes avlidne far Robert Kardashian som höll ett känslosamt födelsedagstal till henne.

"Kanye gav mig livets mest omtänksamma present. Ett hologram av min pappa. Det är så verklighetstroget och vi tittade på det om och om igen, med massor av tårar och känslor. Jag kan inte ens beskriva vad det här betydde för mig och mina systrar och min bror, min mamma och närmaste vänner att få uppleva tillsammans. Tack Kanye för det här minnet som kommer vara en hel livstid", skriver Kim Kardashian på Instagram.

I hologrammet hyllar Robert Kardashian sin dotter för allt hon åstadkommit i livet, i synnerhet att hon valt att plugga juridik precis som han själv, och för att hon är en så bra mamma till hennes och Kanyes fyra barn. Han dansar även till en låt och lyckas dessutom kalla Kanye West för "den mest, mest, mest, mest, mest, mest geniale mannen i hela världen".

ANNONS

Robert Kardashian var en av advokaterna som företrädde den mordanklagade sportstjärnan OJ Simpson på 90-talet. Rättegången blev en av modern tids mest uppmärksammade och Kardashian blev ett känt namn i samband med den. 2016 spelade "Vänner"-stjärnan David Schwimmer rollen som Kardashian i Netflixserien "The people vs OJ Simpson: American crime story".

Robert Kardashian avled 2003.

Sara Haldert/TT

Robert Kardashian. Arkivbild.
Robert Kardashian. Arkivbild. Bild: Nick Ut/AP/TT
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS