Jim Belushi på sin cannabisodling. Arkivbild.
Jim Belushi på sin cannabisodling. Arkivbild. Bild: Jamie Lusch/AP/TT

Jim Belushi i realityserie om cannabis

ANNONS

Skådespelaren och komikern Jim Belushi får en egen realityserie på Discovery Channel – om cannabisodling. Han kommer att vara huvudperson i "Growing Belushi", skriver Deadline.

Serien utspelas på familjen Belushis stora cannabisgård i södra Oregon och kommer att få premiär den 19 augusti.

Belushi har varit laglig cannabisodlare sedan 2015 och sedan dess byggt upp ett stort företag. Han säljer bland annat cannabis som går under namnen Belushi's secret stash och Captain Jack's Gulzar Afghanica.

Jim Belushi, yngre bror till den bortgångne komikerstjärnan John Belushi, slog igenom i tv-programmet "Saturday night live" i mitten av 1980-talet och har genom åren spelat i filmer som "Red heat" och "The ghost writer" samt tv-serier som "Twin Peaks".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS