'Idol'-skaparens nya grupp ska sättas samman genom auditions på den kinesiska succéappen Tiktok. Arkivbild.
"Idol"-skaparens nya grupp ska sättas samman genom auditions på den kinesiska succéappen Tiktok. Arkivbild. Bild: Jens Kalaene/AP/TT

"Idol"-skapare söker talanger på Tiktok

ANNONS

Simon Fuller är mannen bakom det världsomspännande tv-konceptet "Idol". Nu ska musikprofilen, som en gång i tiden var Spice Girls manager, sätta ihop en ny popgrupp – via Tiktok.

Auditions till gruppen kommer att hållas med hjälp av den populära appen. Exakt hur det ska gå till har dock ännu inte avslöjats, skriver Variety.

Fuller säger i ett uttalande att han med hjälp av Tiktok-publiken ska skapa en grupp som ska nå en ny nivå vad gäller relationen mellan popartister och deras fans. Enligt Fuller ska hans nya Tiktok-grupp "frodas på alla plattformar och dela med sig av sin talang och sin positiva energi till hela världen".

ANNONS
Simon Fuller vill hitta en ny succégrupp. Arkivbild.
Simon Fuller vill hitta en ny succégrupp. Arkivbild. Bild: Danny Moloshok/AP/TT
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS