Emilia Clarke som drakdrottningen Daenerys Targaryen i 'Game of thrones'. Nästa år kommer fortsättningen, eller snarare början, på historien om ätten Targaryen. Pressbild.
Emilia Clarke som drakdrottningen Daenerys Targaryen i "Game of thrones". Nästa år kommer fortsättningen, eller snarare början, på historien om ätten Targaryen. Pressbild. Bild: HBO/AP

"House of the dragon" är i gång

ANNONS

"Game of thrones"-uppföljaren, som utspelar sig 300 år före händelserna i den populära fantasy-serien, har kommit i gång med produktionen, rapporterar BBC.

HBO har släppt bilder på skådespelare som läser manus och det har också dykt upp bilder på skådespelarna Matt Smith ("The queen") och Emma D'Arcy ("Misbehaviour") i mask och kostym på en inspelningsplats i Storbritannien.

"House of the dragon" utspelas i det tidiga Westeros och handlar om ätten Targaryen, som Emilia Clarkes rollfigur Daenerys Targaryen tillhörde.

Serien ska få premiär på HBO Max 2022.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS