Camilla Luddington fortsätter som Josephine Karev i 'Grey's anatomy'. Arkivbild.
Camilla Luddington fortsätter som Josephine Karev i "Grey's anatomy". Arkivbild. Bild: Richard Shotwell

"Grey's anatomy"-stjärnor fortsätter i serien

ANNONS

Läkarna Teddy Altman, Josephine Karev och Owen Hunt kommer att fortsätta jobba på sjukhuset Seattle Grace. Det står klart sedan skådespelarna som gör rollerna – Kim Raver, Camilla Luddington och Kevin McKidd – skrivit på nya kontrakt.

Enligt Deadline sträcker sig kontrakten tre år vilket innebär att det lär bli en fortsättning på det populära sjukhusdramat även efter den kommande 17:e säsongen.

Det hänger dock på huvudrollsinnehavaren Ellen Pompeo, som spelar läkaren Meredith Grey. Hon är klar för säsong 17 men i nuläget inte mer än så.

– "Grey's anatomy" kommer att finnas så länge som Ellen vill spela Meredith Grey, sade tv-bolaget ABC:s underhållningschef Karey Burke tidigare i år.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS