Mellomedley med Anna Bergendahl, Sanna Nielsen, Tusse, Lina Hedlund, Fredrik Kempe och Arvingarna i tisdagens Allsång på Skansen.
Mellomedley med Anna Bergendahl, Sanna Nielsen, Tusse, Lina Hedlund, Fredrik Kempe och Arvingarna i tisdagens Allsång på Skansen. Bild: Christine Olsson/TT

Debutanter och mellomedley på Skansen

ANNONS

Sommarens femte allsång från Skansen bjöd på bland annat debutanter i form av Eagle-Eye Cherry och Cherrie, samt ett stjärnspäckat mellomedley.

Eagle-Eye Cherry inledde med att framföra sin singel "I like it". För honom var det debut i programmet, trots en lång artistkarriär som sträcker sig tillbaka till 90-talet.

– Jag valde något som var så långt i från Eagle-Eye som man kan komma, sade han angående sitt val av allsångslåt, "Jag vill ha blommig falukorv" av Hans Alfredson.

Fotbollsspelaren Lotta Schelin dök upp som gäst på scen och fick assistera programledaren Sanna Nielsen med nästa allsångsnummer.

Mellovinnaren Tusse framförde sitt tävlingsbidrag "Voices", och mer mellotema blev det under det stjärnspäckade medleyt på Sanna Nielsens alla mellolåtar sedan 2001. Låtarna framfördes av Tusse, Arvingarna, Fredrik Kempe, Lina Hedlund och Anna Bergendahl, med Sanna Nielsen själv på ett hörn.

ANNONS
Eagle-Eye Cherry gjorde allsångsdebut på Skansen.
Eagle-Eye Cherry gjorde allsångsdebut på Skansen. Bild: Christine Olsson/TT

Fakta: Kvällens artister i "Allsång på Skansen"

Arvingarna

Eagle-Eye Cherry

Cherrie

Tusse

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS