'The witcher' med Henry Cavill kommer tillbaka på Netflix, efter covid-förseningen. Pressbild.
"The witcher" med Henry Cavill kommer tillbaka på Netflix, efter covid-förseningen. Pressbild. Bild: Katalin Vermes/Netflix

Då kommer de försenade Netflix-serierna

ANNONS

"The witcher" och "You", två av Netflix största tittarsuccéer, har dragits med förseningar av de nya säsongerna på grund av pandemin. Men nu verkar det se ljust ut för fans som väntar, meddelade Netflix-chefen Ted Sarandos när bolaget presenterade första kvartalets siffror.

De nya säsongerna kommer att dyka upp på tjänsten under det fjärde kvartalet i år, och då beräknas även den fjärde säsongen av "Cobra Kai" dyka upp, vilket blir den första säsongen av "Karate kid"-spinoff-serien som produceras direkt för Netflix.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS