Alexander Skarsgård jobbar med ukrainsk regissör

ANNONS

Alexander Skarsgård ska spela huvudrollen i "The Tiger", en ny film i regi av ukrainaren Myroslav Slabosjpytskyj, skriver Variety. Filmen är baserad på en bok av John Vaillant och Skarsgård ska spela ledaren för en grupp män som ska skydda hotade kattdjur från tjuvjägare och skogsarbetare. Historien utspelas i östra Ryssland där Vanzin (Skarsgård) sätts på prov när han får i uppdrag att döda en tiger som i självförsvar anfallit en tjuvjägare.

Den amerikanske skådespelaren Dane DeHaan ska göra rollen som en ung miljövetenskapsman, den senaste medlemmen i Vanzins grupp.

Den ukrainske regissören Myroslav Slabosjpytskyj gjorde 2014 den kritikerhyllade filmen "The Tribe" om en skola för döva.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS