Kim Kardashian hånas efter attacken

ANNONS

I natt rånades Kim Kardashianav fem maskerade män i sin svit på ett lyxhotell i Paris. Enligt en poliskälla som nyhetsbyrån Reuters varit i kontakt med hotade männen henne med pistol, band fast henne och låste in henne i badrummet medan de stal smycken för omkring fem och sex miljoner euro.

Hånas på sociala medier

Efter attacken hånas realityprofilen på sociala medier där användare på Twitter bland annat skriver om hur roligt de tycker att det är att Kim Kardashian har blivit hotad med pistol. Samtidigt florerar en mängdhånfullamemes av stjärnan och hennes man Kanye West. Något som fått flera stora stjärnor att ryta ifrån och visa sitt stöd för Kim, skriver The Telegraph.

ANNONS

LÄS MER:Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån - bad för sitt liv

Stjärnorna försvarar Kim

"Människor som skämtar om Kim Kardashian måste komma ihåg att hon är enmor, dotter, hustru och vän. Var trevliga eller håll käften", twittrar komikern James Corden. Tweeten har delats närmare 27 000 gånger.

"Känner mig väldigt ledsen för Kim Kardashians skull. Måste ha varit en skrämmande upplevelse", skriver brittiska programledaren Piers Morgan.

Efter det dramatiska rånet ska Kim Kardashian ha lämnat Paris i sitt privatplan, skriver TMZ.

ANNONS