Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/7

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Kim Kardashian hånas efter attacken

Kim Kardashian bands fast och rånades i natt - nu hånas hon på sociala medier. Något som fått stjärnor som komikern James Corden och programledaren Piers Morgan att ryta i från: "Människor som skämtar om Kim Kardashian måste komma ihåg att hon är en mor, dotter, hustru och vän. Var trevliga eller håll käften", twittrar Corden.

I natt rånades Kim Kardashian av fem maskerade män i sin svit på ett lyxhotell i Paris. Enligt en poliskälla som nyhetsbyrån Reuters varit i kontakt med hotade männen henne med pistol, band fast henne och låste in henne i badrummet medan de stal smycken för omkring fem och sex miljoner euro. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Hånas på sociala medier
Efter attacken hånas realityprofilen på sociala medier där användare på Twitter bland annat skriver om hur roligt de tycker att det är att Kim Kardashian har blivit hotad med pistol. Samtidigt florerar en mängd hånfulla memes av stjärnan och hennes man Kanye West. Något som fått flera stora stjärnor att ryta ifrån och visa sitt stöd för Kim, skriver The Telegraph

LÄS MER: Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån - bad för sitt liv

Stjärnorna försvarar Kim
"Människor som skämtar om Kim Kardashian måste komma ihåg att hon är en mor, dotter, hustru och vän. Var trevliga eller håll käften", twittrar komikern James Corden. Tweeten har delats närmare 27 000 gånger. 

 


 

"Känner mig väldigt ledsen för Kim Kardashians skull. Måste ha varit en skrämmande upplevelse", skriver brittiska programledaren Piers Morgan. 

Efter det dramatiska rånet ska Kim Kardashian ha lämnat Paris i sitt privatplan, skriver TMZ.