Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/9

Kendall Jenner utsatt för miljonstöld

Bara månader efter att systern Kim Kardashian rånades i Paris har nu supermodellen Kendall Jenner blivit utsatt för ett inbrott. Smycken för över ett värde av 200 000 amerikanska dollar har stulits, skriver nyhetssajten TMZ.

Supermodellen och realitystjärnan Kendall Jenner, 21, har blivit utsatt för ett inbrott. Los Angeles-polisen fick ett samtal om incidenten strax efter klockan ett natten till torsdag om ett inbrott i Hollywood Hills, skriver TMZ. Enligt nyhetssajten stals smycken för ett värde av över 200 000 amerikanska dollar. Det motsvarar närmare 1,8 miljoner svenska kronor.

LÄS MER: Se stjärnorna i Victoria's Secrets supershow

LÄS MER: Han är Kendall Jenners tvillingbror – hon vet bara inte om det

Lämnade hemmafest

Den 21-åriga stjärnan ska ha varit värdinna för en fest och sedan lämnat huset vid midnatt. När hon kom tillbaka en timma senare ska hon ha upptäckt att smycken saknades. Tidigare på kvällen ska också ett larm ha börjat låta som varnade för att någon öppnat dörren, men Kendall Jenner ska inte ha kollat upp det.

Misstänks vara insiderjobb

Polisen har inte upptäckt några spår som skulle kunna visa på ett inbrott med våld. Utredare verkar enligt TMZ tro att det hela var ett insiderjobb. I skrivande stund har polisen ingen misstänkt.

I oktober förra året blev systern Kim Kardashian rånad i Paris på smycken värde miljontals dollar. Hon bands fast och hotades med pistol. Sedan dess har tio personer åtalats för inblandning i brottet.

LÄS MER: Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån