Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Kapten Röd ger sig ut på turné

Kapten Röd är tillbaka. Och Sveriges favoritreggae-artist vill att alla ska kunna komma på nya turnén: "Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken", säger han i ett pressmeddelande.

Efter en knökad spelning på Liseberg och ett gästinhopp på Håkan Hellströms Ullevispelning 2014 försvann Kapten Röd in i skuggan. Men nyligen gjorde Sveriges mest populära reggaeartist comeback med låten "Över Min Döda".

"Under årens lopp är det just lyssnarna och publikens stöd som fått honom att återvända till musiken – insikten att hans lyssnarskara sträcker sig över alla samhällsklasser, ideologier och platser runtom i landet blev själva grunden som turnén sedan formades efter", skrivs det i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Kapten Röd tillbaka med ny musik

"Oavsett storlek på plåboken"

Nu ska  Kapten Röd ut på en omfattande sommarturné med namnet "HUNDRALAPPEN" som går av stapeln i Malmö den 17 juni. Det hela avslutas på hemmaplan i Göteborg den 2 september.

– Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken, säger Kapten Röd i ett pressmeddelande.

Konserterna har en rekommenderad 13-årsgräns och biljetterna kommer kosta 100 kronor. De släpps onsdagen den 29 mars klockan 10.00.