Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Kärleksryktet, en pr-kupp?

Den senaste tiden har det spekulerats hej vilt om romansen mellan artisterna Drake och Jennifer Lopez. Men den offentliga kärleken som just nu visas kommer i samband med en gemensam låt. Därför anklagas det hela nu för att vara en pr-kupp, skriver nyhetssajten TMZ.

Det var inte särskilt längesedan fansen blev som tokiga när Drake, 30, gjorde sin kärleksförklaring till Rihanna, 28, på scen under 2016 års VMA-gala.

"Jag har varit kär i henne sedan jag var 22", sa han då.

Romans med J Lo (?)

Och sedan de gjorde låten "Work" tillsammans har många hoppats på att de ska bli ett par. Men de senaste veckorna har det istället spekulerats kring att rnb-sångaren har en romans med ingen mindre än Jennifer Lopez, 47.

Något som bekräftades med en publicering på Instagram där de myser tillsammans:

Och på bilden skrivs enormt många kommentarer där fans hoppas att Drake ska bli tillsammans med Rihanna.

"Luktar bullshit"

Men nu anklagar flera nyhetssajter det hela för att vara en pr-kupp: "Drake och J Lo ser ut som ett par. De kan vara ett par... Båda är snygga och tillgängliga så kanske. Men med tanke på sammanträffandet med deras nya låt luktar det bullshit", skriver TMZ.

Ny låt tillsammans

För nu har en video spridits där Drake och J Lo dansar på en fest tillsammans och i bakgrunden hörs en låt där de båda är med. I tweeten nedan hörs delar av låten.