Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Johan Petersson och Sofie Andersson föll för varandra i "Bonde söker fru". Pressbild.

Kärlek på flera gårdar: "Fallit hårt"

Johan Petersson föll pladask för Sofie Andersson. Då valde de andra frierskorna att lämna gården.

Han har haft en krokig resa i "Bonde söker fru". Flera frierskor har valt att lämna Johan Petersson, både på Sundbyholms slott och hemma på gården i Sävsjö.

I onsdagens avsnitt i TV4 valde ytterligare två tjejer att åka hem – men den här gången var det av helt andra orsaker.

Efter att Johan Petersson konfronterats av Linda (som vill hålla sitt efternamn hemligt) avslöjade han att han hyser starka känslor för Sofie Andersson.

- Så fort jag träffar henne går pulsen upp rejält. Så det är klart, någonting mer än bara en känsla är det ju, sa Johan Petersson i programmet.

"Lite jobbigt"

Det hela slutade med att Frida Ögren och Linda bestämde sig för att lämna gården. Johan Petersson fick då chansen att berätta för Sofie Andersson hur han kände.

- Jag har fallit rätt så hårt för dig. Jag tror det ligger lite kärlek i luften för mig. Så nu hoppas jag verkligen att du känner samma sak för mig för annars kan det bli lite jobbigt, sa han.

Lyckligtvis var känslorna besvarade.

- Ja, jag känner samma, sa Sofie Andersson innan de tu möttes i en kyss.

Kyssbråk hos hjortbonden

Hemma hos Marcus Sjöberg fick Linda Gustafsson åka hem efter valet. Den stora nyheten var dock att Marcus berättade att han är kär i Erica Mahnkopf.

- Det känns bara som en transportsträcka nu, att vänta in tills jag får välja dig i slutet, sade han.

På Joacim Ricklings gård var stämningen spänd efter en kräftskiva där både Caroline Benilton och Caroline Kejbert blev kyssta av hjortbonden. Jenny Freéd fick också en kyss – efter att hon själv tagit initiativ.

- Jag får fan kämpa för varenda grej, sa hon i programmet.

- Nu får faktiskt Joacim ta och visa ett tecken på att han vill att jag ska vara kvar här. Det är det enda jag vill ha nu.

Nästa onsdag fortsätter dramatiken. Då blir det val hemma hos Dennis Andersson och Joacim Rickling.