Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank gifte sig i St George's Chapel vid Windsor Castle.

Kändistätt på brittiska prinsessbröllopet

Prinsessan Eugenie, 28, har sagt ja till sin fästman Jack Brooksbank på årets andra brittiska kungliga bröllop. Hon är dotter till prins Andrew och "Fergie" och gifte sig i St George's Chapel, där prins Harry och Meghan Markle också knöt hymens band tidigare i år.

För andra gången i år fick den brittiska kungafamiljen samlas för ett kändistätt bröllop. Eugenie är prins Andrews och Sarah Fergusons yngsta dotter och kusin till prins William och prins Harry, som självklart dök upp som bröllopsgäster med sina äkta hälfter Kate Middleton och Meghan Markle.

William och Kates två äldsta barn, prins George och prinsessan Charlotte, fem och tre år gamla, var båda brudnäbbar tillsammans med bland andra Robbie Williams äldsta dotter Theodora "Teddy" Williams, sex år. Robbie Williams och hans fru Gwen Field är vänner med prinsessorna Eugenie och storasystern Beatrice sedan länge, skriver tidningen Hello.

Något som fick stor uppmärksamhet i brittiska medier var Eugenies klänning, med en låg ringning i ryggen som visade det ärr från skolioskirurgin hon genomgick som tolvåring. Tidigare har Eugenie och hennes syster blivit omtalade för sina modiga hattval vid prins Williams och Kate Middletons bröllop 2011.

Förutom hela den brittiska kungafamiljen med drottning Elizabeth i spetsen kryllade det av kändisar bland bröllopsgästerna. Eugenie och Beatrice är nämligen kända "it-girls" i Storbritannien och bland gästerna syntes bland andra Naomi Campbell, Demi Moore, Liv Tyler, James Blunt och Kate Moss.