Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/15

Kändisarna flockas kring Hillary Clinton

Kändisarna fortsätter att samla sig kring den amerikanska presidentkandidaten Hillary Clinton. Senast i raden är Katy Perry som stod på scen till Hillary Clintons förtjusning: "Jag är exalterad över att kunna introducera en artist som har ett fantastiskt budskap".

Natten till lördag stod Beyoncé och Jay-Z på scen tillsammans med den amerikanska presidentkandidaten Hillary Clinton i Cleveland, Ohio. Andra artister som ställt sig bakom demokraternas representant är bland annat Jennifer Lopez, J. Cole och Big Sedan.

Natten till onsdag avgörs valet.

- Jag vill att min dotter ska växa upp med en kvinna som leder vårt land, så att hon förstår att hennes möjligheter är obegränsade, sa Beyoncé på scenen.

LÄS MER: Beyoncé valspurtar med Clinton

Och superkändisar fortsätter att backa just demokraternas Hillary Clinton. Under lördagskvällen intog Katy Perry scenen i Philadelphia, USA, skriver nyhetssajten Daily mail.

"Vill höra er vråla!"

"Ikväll vill jag höra er vråla! ("Roar" reds. anm.) Jag är exalterad över att kunna introducera en artist som har ett fantastiskt budskap" sade Hillary Clinton och syftade till Katy Perrys låt "Roar" som använts på flera möten.

"Jag älskar budskapet. När du blir knockad, som alla blir, är det enda som betyder något att resa sig upp".

LÄS MER: Presidentvalet: så röstar stjärnorna

Katy Perry intog scenen i en blå rock med texten "'I'm with Madam President". På mötet framförde hon låtarna "Part of Me", "Wide Awake" och "Dark Horse".

"Är ni reda att rösta på Hillary?", frågade hon publiken och fortsatte;

"Det är väl okej att ha roligt och förändra världen på samma gång?"

"Jag behöver inte Jay Z"

Men motståndaren, Donald Trump, är inte imponerad av Hillary Clintons kändisspurt.

- Jag behöver inte ta in J-Lo eller Jay Z. Jag är här själv. Bara jag, ingen gitarr inget piano, ingenting, sade han i fredags natt under ett tal, skriver Billboard.