Justin Therouxs Instagramhälsning till Brad Pitt

Planerat eller bara en olycklig slump? Justin Therouxs ber frun Jennifer Anistons ex-man att dra åt helvete i en nypublicerad bild på Instagram, skriver Us Weekly.

ANNONS
|

Bilden, som föreställer en kvinna med ett fuck-you finger i munnen framför en vägg med ilsken text publicerades i lördags. En av texterna lyder: "Fuck Brad Pitt".Nu är frågan om bilden var en medveten gliring mot fruns Jennifer Anistons ex-man eller ett omedvetet misstag.

"Känslan inför presidentvalet just nu" skriver världstjärnani bildtexten.

Vissa fans menar att bilden är ett misstag, medan andra menar att den är en medveten känga mot Brad Pitt som tidigare varit gift med hans fru skådespelaren Jennifer Aniston och som just nuär mitt uppe i en infekterad skilsmässohärva från Angelina Jolie.

Var gifta i femår

Jennifer Aniston och Brad Pitt skilde sig 2005 efter att ha varit gifta i fem år. Det dröjde inte längre innan Brad Pitt inledde sitt förhållande med Angelina Jolie. Något som enligt parets fans knäckte Jennifer Aniston totalt och ledde till stor svartsjuka.

ANNONS

När skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie offentliggjordes ska en av Anistons vänner ha uttalat sig om att Jennifer aldrig tyckte att Angelina aldrig var rätt kvinna för Brad Pitt, enligt den brittiska sajten The Mirror.

"Hemska nyheter"

Även Justin Theroux har uttalat sig om stjärnparets skilsmässa.

– Som skilsmässobarn är allt jag kan säga att det är hemska nyheter för barnen. Det är tråkigt att kommentera det på något annat sätt. Folk har dåliga tider. Det är hemskt, sa han då tillBusiness Insider.

ANNONS