Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Justin Bieber dissar Stockholm för svenska vildmarken

På lördag är det dags för Justin Biebers spelning på Summerburst. Men värdsstjärnan väljer Luleå framför huvudstaden, skriver lokaltidningen NSD.

Norrbotten är i extas. Med rubriken "Glödheta uppgifter: Justin Bieber i länet" avslöjar NSD att den 23-åriga världsstjärnan är på plats i Luleå.

Justin Bieber uppträdde under onsdagen på Sommarfesten i norska Stavanger. Efteråt ska popstjärnan ha tagit ett privatflyg till Sverige. Men inte till Stockholm som man skulle kunna tänka sig. I stället ska han ha anlänt till Luleå.

Redo med vildmarksutrustning

Enligt uppgifter till tidningen ska Justin Bieber ha landat på Luleå airport natten till torsdag. Innan konserten i Stavanger ska han ha köpt vildmarksutrustning för 90 000 norska kronor. Enligt norska Byas.no ska han bland annat ha inhandlat långkalsonger, mössor, ficklampor, kokkärl och fyra sovsäckar innan avfärden till Sverige.

Flera vittnen i staden

På lördag uppträder han på Summerburst i Stockholm.

– Jag fick bara en snap av min kompis som sa att hon hade sett honom. Det var också en kompis till henne som sa att han och flera hade sett honom. Jag fick det bekräftat att det är flera som har sett honom, säger en uppgiftslämnare till NSD.

LÄS MER: Recension - Fansen överglänste sin Justin Bieber

LÄS MER: Häng med hem till Justin Bieber