Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bild: Joel Ryan.

Johnny Depps dotter tar sin pappa i försvar

"Min pappa är den finaste och mest kärleksfulla personen jag känner", skriver filmstjärnans dotter på Instagram.

Johnny Depps dotter, modellen och skådespelerskan Lily-Rose Depp, försvarar nu sin pappa efter anklagelserna om att Depp skall ha misshandlat sin fru Amber Heard.

– Min pappa är den finaste och mest kärleksfulla personen jag känner, skrev Lily Rose Depp på sin Instagram under helgen.

– Han har inte varit annat än en underbar far för mig och min lillebror, och alla som känner honom skulle säga samma sak.

Instagramposten inkluderar en bild på Lily-Rose Depp som liten tillsammans med sin berömda pappa.

Filmstjärnan känd från filmer som Pirates of the Carribean och Edward Scissorhands ligger just nu i skilsmässa med skådespelerskan Amber Heard. Heard har anklagat Depp för att ha misshandlat henne och sa till Los Angeles domstol att hon fruktade för sin säkerhet. Bilder på skådespelerskans skadade ansikte har tidigare publicerats av TMZ och har sedan cirkulerat i media.

Lily-Rose Depp har inte talat direkt om anklagelserna men har på Instagram lagt upp en bild på en artikel från People magazine som skriver att en undersökning av Los Angeles-polisen den 21 maj inte hittade några bevis på misshandel, skriver Variety. 

Depp brottas samtidigt med professionella utmaningar då skådespelarens senaste film, Alice i Spegellandet, gått dåligt ekonomiskt i USA. Nyligen besökte stjärnan Sverige då han uppträdde på Gröna Lund med sitt band Hollywood Vampires. 

Lily-Rose Depp är skådespelarens 17-åriga dotter med franska sångerskan Vanessa Paradis.