Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

John Newman åter sjuk i cancer

Den brittiske popstjärnan John Newman har för andra gången i sitt liv drabbats av en hjärntumör. Nu tar han paus från musiken.

För fyra år sedan diagnostiserades den 26-årige sångaren för första gången med en hjärntumör. Efter en tid av behandling blev han frisk, men nu har cancern kommit tillbaka, skriver The Sun.

– Johns hjärntumör är tillbaka. Han har vetat om det ett tag men har hållit det hemligt och bara anförtrott sig åt sina närmaste - sin mamma, bror och några få lojala familjemedlemmar, säger en källa till tidningen.

Vad man vet är att tumören är godartad, men att det finns cancerceller i den. Det innebär att Newman kommer ta en paus från musikindustrin då han kommer genomgå operation och cellgiftsbehandling under nästa år. 

Blickar framåt

– Första gången var John skräckslagen. Men nu verkar han mycket lugnare och jag tror att det faktum att han har gått igenom det här en gång tidigare är betryggande, säger en annan källa till The Sun.

Newman har på Twitter valt att gå ut med beskedet, samt visa att han försöker vara positiv om framtiden:

 

John Newman växte upp i Settle, Yorkshire och slog igenom för några år sedan med låten Love Me Again. Han har haft tre singlar som nått plats ett på den brittiska singellistan. Nyligen släppte han även en låt tillsammans med Calvin Harris.