Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

John Cleese rasar mot det svenska hotellet

John Cleese har gett en rejäl känga till ett hotell i Sverige sedan den 76-årige komikern varit på besök.  I flera tweets och med bilder har han visat sitt missnöje mot hotellet.

76-åringen är kanske framförallt känd för sin roll i Monty Python, men också som den mycket speciella hotellägaren Basil Fawlty, vars huvuduppdrag verkade vara att reta upp sina hotellgäster, i TV-serien "Fawlty Towers".

LÄS MER: John Cleese skämtade om misshandel under Sverigeturnén

Det hela började med att Cleese prisade ett annat hotell i Sverige, där han tyckte personalen var effektiv, vänlig och hade god mat. Så långt är allting frid och fröjd, men när han sedan besökte ett annat svenskt hotell var Cleese inte nöjd alls.

Han påtalar bland annat att det inte ens borde få kallas för hotell, utan att det är en byggarbetsplats med sovplats. Till sina tweets har han även lagt upp bilder på en hotellkorridor med målarfärg stående längs med väggarna och svarta sopsäckar som är tejpade med silvertejp.

Men Cleese var inte klar där. Slutligen la han upp en bild på en duschkabin, som han tyckte var fin - men det saknades tvålkopp:

"Hur är detta möjligt? Var de distraherade av annat viktigt arbete?"

 

Det berörda hotellet svarar till GP att det just nu pågår en stor renovering.

- Jag har förståelse för att man kan tycka så. Tyvärr blir det lite stökigt. Under dagtid måler de och håller på, men plockar under efteråt. Vi är färdiga med renoveringen om en månad och då är hela hotellet nytt. Men det är klart att det är lite störigt under renoveringen, säger hotellchefen.

Får gästerna information om renoveringen?

- Vi har information om det på vår hemsida och när man kommer in till hotellet.

Framförde John Cleese några klagomål direkt till er?

- Vi kommenterar inte enskilda gäster på det sättet, säger hotellchefen.