Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
John Cleese håller på att bli döv, men det bekommer honom inte, säger han i en intervju. Arkivbild.

John Cleese glad över att tappa hörseln

Komikerlegendaren John Cleese håller på att bli döv, men säger till brittiska Daily Mirror att det inte bekommer honom ett dugg. Då slipper han nämligen att lyssna på "allt skräp" som folk säger.

- Jag ler och nickar och pekar mot mina öron och så slipper jag att pliktskyldigt notera all skit som riktas mot mig, säger han.

Den tidigare Monty Python-medlemmen verkar vara trött på det mesta just nu. 76-åringen meddelade tidigare i år att han kommer att flytta från Storbritannien till ön Nevis i Västindien eftersom han är upprörd över diskussionen kring brexit-omröstningen. Och det är inte bara tomma ord, Daily Mirror skriver att han nu lagt ut både sitt hus i Bath och sin lägenhet i London till försäljning.

John Cleese var för ett utträde ur EU, och i en intervju med The Guardian kallar han nivån på brexit-debatten för "en av de mest deprimerande sakerna med det här landet".

Nyligen framträdde Cleese på Edinburgh Fringe Festival, där han kallade Storbritanniens regering "korrupt" och Donald Trump "den största skitstöveln i världen".