Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Joel Kinnaman berättar om sitt tortyrbröllop

Kärleksförklaringen blev inte riktigt som paret tänkt sig.

I april berättade Joel Kinnaman att han gift sig med Cleo Wattenström, i en intervju med amerikansk morgon-tv. Nu avslöjar även Hollywoodskådespelaren detaljerna kring det udda frieriet. 

- Jag är en romantiker så jag tog henne till det magiska stället Samedaymarriage.com på San Vicente Boulevard i Los Angeles. Vi gick in där, där satt en kvinna, säger Kinnaman i programmet Live! with Kelly.

- "Ni vill gifta er?" Jag tittade på Cleo och typ, "ja, ja". Kvinnan svarade: "okej 435 dollar, rappa på". 

De visades in i ett litet väntrum och togs om hand av en "märklig kvinna". 

- Hon sa "okej, ni vill gifta er? Gå in i kapellet." Jag frågade "kapell?". Sedan såg jag att de hade ett, typ medeltida tortyrredskap med två metallstänger som hängde ikopkorsade med lite tyg ovanpå, säger Kinnaman.

- Så vi gick in. Kvinnan vänder sig till mig och säger: "Äktenskap, resten av ditt liv? Säg ja." Sedan vände hon sig till Cleo och sa "Äktenskap, ni två, resten av era liv?". Vi sa ja och så "åh, du kan kyssa henne!" Sedan kysstes vi och hon sa "gifta". 

Joel Kinnaman är i sommar aktuell som Rick Flag i storfilmen Suicide Squad tillsammans med bland annat Will Smith, Jared Leto och Margot Robbie.