Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Jim Carreys ex-flickvän skrev brev innan hon dog

I september 2015 hittades Jim Carreys ex-flickvän Cathriona White död. Nu har delar av ett brev som hon skickade till sitt ex publicerats på nyhetssajten TMZ.

I september 2015 dog Jim Carreys ex-flickvän Cathriona White av en överdos. Hon blev 30 år gammal.

- Hon var en genuint snäll och delikat irländsk blomma, för känslig för denna jord, har Jim Carrey tidigare sagt.

LÄS MER: Jim Carreys ex-flickvän funnen död

Senare rapporterades det att ex-flickvännen tagit livet av sig. I oktober 2015 var Jim Carrey med på hennes begravning i hemstaden Cappawhite, Irland, där han var en av de som bar kistan.

Enligt TMZ började Jim Carrey och Cathriona White träffas 2012, men gick skilda vägar efter några månader. I maj 2015 ska de ha återupptagit relationen men gjorde, enligt uppgifter till sajten, slut den 24 september.

Nu har samma nyhetssajt fått ta del av hennes självmordsbrev. Strax efter paret gjort slut skrev hon bland annat:

"Jag har nu tillbringat tre dagar med försöka förstå att du inte är här. Jag skulle kunna gå helt hjärtekrossad och försöka få ihop mitt liv. Det skulle jag kunna. Men jag har inte viljan denna gång. Jag är ledsen att du kände att jag inte var där för dig. Jag försökte ge dig mitt bästa. Jag vet inte exakt kring begravning. Du är min familj så vad du än väljer blir bra. Snälla förlåt mig. Jag är bara inte för denna värld." skriver hon bland annat.

Enligt uppgifter till TMZ ska hon ha tagit en del av Jim Carreys medicin. Polisen fann ett sms i hennes telefon från Jim Carrey där han undrade vart hans smärtstillande tagit vägen. 

 

Jim Carrey tillsammans med Cathriona White:

 

#cathrionawhite you left us too soon #rip #jim love forever #ireland

Ett foto publicerat av winwoodfashion (@winwoodfashion)