Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Jill Johnson: "Var totalt kaos"

I veckans avsnitt av "Så mycket bättre" i TV4 är det countrysångerskans Jill Johnsons dag. Det blir känslofullt med samtal om att turnera och vara mamma - något som gör att ett särskilt band skapas med Little Jinder: "Det känns fantastiskt att efter en hel vecka ihop att vi har hittat en sådan stark beröringspunkt oss emellan."

I veckans avsnitt av "Så mycket bättre" är det dags för Jill Johnson, 43, att stå i centrum. Samtalen kretsar kring hennes turné, tv-program och förhållandet till barnen.

I programmet öppnar countrysångerskan upp sig om ångest hon haft i perioder. Bland annat med resorna till USA.

- Jag har rest dit massa gånger och jag har suttit flera gånger och grinat på toaletten för att jag inte ville åka. På samma sätt ville jag inte åka när jag väl var ute. Då ville jag inte hem. Det var totalt kaos, säger hon i programmet.

LÄS MER: Jill gjorde det igen i Så mycket bättre

LÄS MER: Jill gjorde bästa låten i Så mycket bättre

"Vi kunde inte filma"

Det som var svårast var att vara borta från barnen.

- Jag glömmer aldrig första säsongen av "Jills veranda". Vi hade spelat in 22 avsnitt och så skulle de komma. Men då har de fått vattkoppor och fick inte åka. Det brytet jag fick då. Vi kunde inte filma på hur länge som helst.

LÄS MER: GP rankar alla artisterna i "Så mycket bättre"

I programmet skapas ett särskilt band mellan 28-åriga Little Josefine Jinder och Jill Johnson. Denna vecka tolkar Little Jinder låten "I´m Never Far" som handlar om vad Jill skulle vilja säga till sina barn om hon var med om en olycka och inte skulle komma hem igen. Little Jinder har tolkat den med utgångspunkten att hon har haft en turnerande mamma och kallar den "Tusen mil". 

- Jag är så chockad över Josefines val och så lycklig samtidigt för det här är en låt som är högst personlig och så mycket country för mig. Det känns fantastiskt att efter en hel vecka ihop att vi har hittat en så stark beröringspunkt oss emellan.

LÄS MER: Här är artisterna du aldrig får se i "Så mycket bättre"

 

"Så mycket bättre" sänds lördag kväll klockan 20.00 i TV4.