Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Jessica Almenäs nakenvandrade med pojkvännen

Jessica Almenäs nakenvandrade i Los Angeles för andra året i rad. Denna gången med pojkvännen Patrik Fahlgren. "Frihetskänsla deluxe att traska genom den här vackra naturen så som Gud skapade oss", skriver TV4-programledaren på sin blogg.

Jessica Almenäs är på semester i Los Angeles med sin handbollsspelande pojkvän Patrik Fahlgren och under fredagen passade paret på att nakenvandra i Topanga Canyon. Och det är inte första gången som Almenäs testar på nakenvandring som hon själv benämner som en "udda sport" på sin blogg.

Även förra året var programledaren och vandrade näck i Los Angeles - då tillsammans med en väninnan.

"Lite ovant först, men det fläktar skönt över hela kroppen och man får ju inte en enda bikinilinje... Hehe", skriver Almenäs. 

 

 

Jessica Almenäs medger att pojkvännen först var lite tveksam till aktiviteten, men efter ett tag ska Patrik Fahlgren ha gått med på att skippa kläderna."Det var nästan 40 grader varmt ute redan klockan 8 på morgonen så vem sjutton vill ha kläder på sig då??", skriver hon.

Och fortsätter:  "I den stekande hettan fattade han snart att det helt enkelt var bättre att ta av sig alla svettiga kläder".

Så här såg det ut första gången hon testade på "Naked Hiking":

LÄS MER: Jessica Almenäs om Håkan Hellström