Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Jessica Almenäs beroende av Pokémon GO

Jessica Almenäs har fått ett nytt beroende. "Nu går alltså jag, 40 år gammal, runt och jagar Pokémons och Pokéstops", skriver TV4-programledaren på sin blogg.

Det fullkomligt kokar om spelet Pokémon GO. Vid lanseringen i Sverige i helgen var det så många som laddade ner spelet och ville börja spela att servrarna kraschade. Jessica Almenäs är en av många kändisar som blivit besatta av Pokémon. Hon beskriver beroendet som "ovärdigt och pinsamt" på sin blogg

"Skäms nästan för att ens skriva det här inlägget", skriver Jessica Almenäs och erkänner att hon inte kunnat hålla sig i från att testa Pokémon GO även om hon misstänkte att hon skulle kunna bli besatt. 

LÄS MER: Kändisarna ät tokiga i Pokémon GO

En dag tog det sen var TV4-programledaren fast. "Jag kämpade ändå en hel dag när spelet släpptes i Sverige, men tänkte till sist att det kan väl inte skada att bara se vad det är... Game over!", skriver hon. 

Almenäs är sedan tidigare känd för sina "udda hobbies". Tidigare i somras nakenvandrade hon i Los Angeles med handbollsspelande pojkvännen Patrik Fahlgren.

LÄS MER: Jessica Almenäs nakenvandrade med pojkvännen

Även den här gången är pojkvännen med på ett hörn. "Mest besatt är jag över den här mannen, men nu har jag skaffat mig ett nytt beroende", skriver Jessica på Instagram. 

 

Almenäs beskriver sin besatthet som ovärdig för en 40-åring. "Nu går alltså jag, 40 år gammal, runt och jagar Pokémons och Pokéstops. Ovärdigt är vad det är. Och lite pinigt, skriver Almenäs som berättar att hon ska ut och jaga pokémons med sin elvaåriga son. "Verkar för övrigt vara riktigt dålig jaktmark. Har bara fångat en här, i hallen utanför min egen dörr".