Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/4

Jay-Z och Beyoncés drömhus - för en miljard kronor

Kända musikparet Jay-Z och Beyoncé har bjudit på en enorm villa i Los Angeles. Prislappen landar på strax över en miljard kronor - och i huset finns bland annat åtta sovrum, elva badrum och ett enormt garage.

Musiklegendarerna Jay-Z och Beyoncé väntar utökning i form av tvillingar. Och samtidigt har de nu bjudit på en ordentlig villa att flytta in i - för över en miljard kronor.

Drömhuset, som ligger i Bel Air, Los Angeles, består av elva badrum, åtta sovrum, fyra pooler och ett garage för 15 bilar, skriver Pagesix. Utöver det finns yta för bland annat en inspelningsstudio och ett enormt spa.

LÄS MER: Beyoncé gravid – väntar tvillingar

Det kända paret bor just nu i New York City med femåriga dottern Blue Ivy, men siktar alltså in sig på att flytta in i ett hus på nästan 2800 kvadratmeter.

– Villan är obeskrivligt vacker. Det hölls inte tillbaka på utgifterna vid design och utförande, säger en källa till Pagesix om miljardhuset. 

Tidigare bjöd stjärnparet på ett annat enormt hus i Los Angeles - och blev då överbjudna av Markus "Notch" Persson, den svenska skaparen av spelsuccén "Minecraft".