Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

J.K Rowling hjälpte till med tatuering efter rörande brevet

Ett Harry Potter-fan bad om J.K Rowlings hjälp att komma över sitt självskadebeteende. Svaret hon fick är rörande.

Hon har blivit utsatt för sexuella övergrepp, mobbad och försökt ta sitt liv åtta gånger. Nu kämpar hon för att sluta med sitt självskadebeteende.

För att få hjälp med att komma vidare bad Harry Potter-fanet Kate författaren J.K Rowling om en alldeles speciell tjänst, skriver The Guardian. Eftersom Rowling räddat henne flera gånger, vill hon tautera in Harry Potter-trollformeln ”expecto patronum” på den handled hon oftast skadar.

LÄS OCKSÅ: Nu avslöjar J.K Rowling sin favoritkaraktär i Harry Potter

”Jag vet att du inte kommer döma mig, det är därför jag säger det här till dig. ”, skriver Kate i en tweet till Rowling där hon ber författaren om att skriva trollformeln i sin egen handstil.

”Det skulle betyda allt för mig om den var i din handstil. Jag vet att det här kommer att få mig att sluta, även om det tar ett tag”, skriver hon.

Det tog inte lång stund innan succéförfattaren kom med sitt svar:

”Jag älskar att du jobbar på att hela och skydda dig själv. Du förtjänar detta. Jag hoppas det hjälper”, twittrade hon.

I Harry Potter-världen är ”expecto patronum” den magiska formeln som uttalas för att frammana en skyddande kraft i form av ett djur. Nu kan Kate förhoppningsvis få det skydd hon behöver.

LÄS OCKSÅ: J.K Rowling hyllar den svenska kvinnans nazistprotest

J.K Rowlings insats förändrade hennes liv för alltid, skrev hon senare på Twitter där hon tackade sin hjälte.

”Jag kan inte bärga mig tills jag – äntligen – får tatuera ”expecto patronum” på min arm. Att ha den i hennes handstil gör den ännu mer speciell och kraftfull”, skriver hon.