Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och maken Odd Spångberg skiljer sig

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, och maken Odd Spångberg, 29, skiljer sig. Det skriver hon på sin blogg: ”Vi går igenom en svår tid och ber om er förståelse och respekt”.

Den senaste tiden har Isabella Löwengrip skrivit om att hon går igenom en svår period med en hel del turbulens vilket satt igång rykten om skilsmässa med maken Odd Spångberg.

”Jag har försökt att upprätthålla en glad sida i bloggen men ni ser ju igenom vilket jag förstår. Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som bloggen måste uppdateras”, har hon tidigare skrivit.

Bekräftar skilsmässan på bloggen

Nu bekräftar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip det hela på bloggen:

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta. Detta blir dagens enda inlägg”, skriver hon.

Kändisparet jobbade tidigare tillsammans, men nyligen sa Odd Spångberg upp sig som anställd på Blondinbellas företag. Han togs in som chef för det investmentbolag som samlar all personal i Isabella Löwengrips koncern. Men Odd Spångberg slutade sex månader senare.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig 2013. De har barnen Gillis och Sally tillsammans.

Vill inte kommentera vidare

GP har varit i kontakt med pressansvarig hos Isabella Löwengrip:

– Med hänsyn till Isabella och hennes familj ger vi inga kommentarer utan hänvisar till isabellalowengrip.se.