Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Instagramprofilen ger skådespelartips till Alicia Vikander

Att lära Alicia Vikander hur man skådespelar kan tyckas vara våghalsigt. Instagramprofilen Daniel Hallberg gör just nu succé med sina humorklipp på instagram, och i ett av klippen tipsar han Sveriges största filmstjärna om skådespeleri.

För några veckor sedan hade Daniel Hallberg, som till vardags jobbar som Art Director på reklambyrån King, 500 följare på Instagram. Nu har profilen över 20 000, som allihop får ta del av de femton sekunder långa humorklippen som han lägger upp. I ett av klippen lär han prisade skådespelerskan Alicia Vikander sina bästa tips för att bli en bättre skådespelare. Han förklarar hur viktigt det är att använda sitt fullständiga känsloregister, hur man går från glad till ledsen på ett "trovärdigt" sätt. Alicia ser måttligt road ut i klippet och utbrister trött: "bra tips". 

Sedan ger Daniel Hallberg sitt visitkort till stjärnan, ifall hon någon gång skulle vara intresserad av att bolla idéer med honom. Många har ställt sig frågande till om klippet verkligen är äkta, eller om Daniel klippt ihop det för att det ska se ut som sådant. Men profilerna känner faktiskt varandra sedan innan. 
- Sanningen är att vi gick i samma klass på gymnasiet, så vi är gamla kompisar. Hon är helt fantastisk, ödmjuk och smart, säger han om superstjärnan. 

Hur fick du idén till att göra det klippet med henne?
- Jag sprang in i henne av en slump efter en kort visit från hennes sida i Stockholm, vi hittade på det där och då hon hade sett min instagram och sett att det gått bra för mig, så vi körde, berättar han. 

 Responsen efter det har fullständigt haglat in över Daniel Hallberg. Människor förundrades över hur han hade fått Alicia att ställa upp i ett av alla hans klipp. Men själv blev han förvånad av allmänhetens intresse. 
- Jag förstod inte riktigt vilken världstjärna hon är, det kom ikapp mig efteråt, bekänner Daniel till GP. 

Kan du berätta något om Alicia som är okänt för allmänheten?
- Hon har grym inredningssmak, säger han efter en stunds betänketid. 

Nu hoppas Daniel Hallberg på fortsatt stort intresse för hans humorklipp på Instagram där han lägger upp precis det han känner för.

- Det är alltid kul med reaktioner och resultat, folk har varit väldigt uppmuntrande och det är därför jag fortsätter, berättar han.  

 

 

Om jag kan hjälpa en ung tjej i karriären är det självklart att jag gör det

Ett filmklipp publicerat av Daniel Hallberg (@danielhallberg)