Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Foto: Skärmdump från Viafree

"Instagram sprängdes när programmet sändes"

Västsvensken om första PH-veckan. Se klipp från hans entré.

Så här såg det ut när Wiktor Axborn, 23, från Falkenberg klev in i Paradise Hotel-huset, vilket sändes på måndagskvällen. Paradise Hotel sänds måndag och tisdag och nu har Wiktor Axborn klarat av sin första PH-vecka. 
– Det var väldigt speciellt att komma in i huset. Men det var ungefär som jag hade förväntat mig, alltså många starka karaktärer som tar plats. Eftersom jag visste att jag var joker visste jag att jag skulle bli inslängd mitt i spelet med många som ville fjäska, säger Wiktor Axborn. 

I första avsnittet får falkenbergaren bjuda två tjejer på date. "Jag har aldrig varit på date innan", säger Wiktor Axborn i programmet. 
– Det var inte alls min första date. Jag vet inte varför jag sa så. Jag har varit på dejter innan, när vi har käkat och så. Men det var min första date med massageolja. 
På daten pratade de tre mest om taktik i spelet. 
– Det förvånade mig inte, jag valde tjejerna för att jag ville ha ut taktik av dem. Jag pratade mest med dem under dagen och de var mest öppna och sköna. Jag valde dem för att få information om hur det fungerade där inne. 

Hur har det varit sedan programmen med dig har sänts? 
– Instagram sprängdes typ när det sändes. Det var varit skitkul. Jättemånga har skrivit till mig, både folk jag känner och folk från hela Sverige. Folk addar en överallt. Jag har fått jättebra respons, tycker jag. 
Wiktor Axborn vill spela in musik under våren. 
– Jag sysslar med rap/house-musik. Lite Norlie & KKV- och Lorentz & Sakarias-stuk. Jag rappar själv. Jag kommer släppa en låt när jag sjunger men det finns inget datum än. Det är på gång. Jag har kontakt med några, så förhoppningsvis ska det ske fram till sommaren.