Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Benjamin Ingrosso uppträder på Euroclub.

Ingrosso sjöng för största Eurovisionfansen

Euroclub är festplatsen som samlar världens kanske mest hängivna Eurovisionfans. I natt ställde sig Benjamin Ingrosso på Euroclubs scen i Lissabon – och möttes av jubel när han framförde "Dance you off" och fjolårets tävlingsbidrag i Melodifestivalen, "Good lovin'".

Tack så mycket, obrigado. Vi ses på torsdag och glöm inte att rösta, sade Benjamin Ingrosso från scenen.

När den andra semifinalen avgörs på torsdag kväll ska Benjamin Ingrosso ställa sig inför miljontals tv-tittare och framföra bidraget som kan kvalificera Sveriges lysrörsblinkande bidrag till Eurovisionfinalen på lördag.

Men flera av artisterna som tävlar i Eurovision Song Contest tar också vägen förbi Euroclub under tävlingsveckan i Lissabon – en klubb där vinnaren för det hela också brukar framträda under finalnatten.

"Så kul att träffa fler fans och få framföra mina låtar. Det var sjukt bra stämning och jag blir så peppad av att höra folk sjunga med i mina låtar", skriver Benjamin Ingrosso i ett sms till TT efter framträdandet.

Svenskhoppet tävlar i den andra semifinalen i Altice arena i Lissabon på torsdag kväll, men den första semifinalen avgörs redan i kväll.