Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/8

Ingen ville sitta bredvid Donald Trumps dotter

Under Philipp Plein´s modevisning anlände Donald Trumps dotter, Tiffany Trump. Då flyttade flera redaktörer och kändisar därifrån. Det hela skapade kaos och gjorde att visningen blev en timme försenad, skriver NY Mag ( The Cut.)

Designern Phillipp Pleins och hans modevisning under New York Fashion Week har nu skapat flera snackisar. På catwalken i New York Public Library syntes ingen mindre än "Världens snyggaste brottsling" - något som roade många. I publiken satt kändisar som Madonna, Kylie Jenner, Tyga och systrarna Hilton, skriver modemagasinet NY Mag (The Cut).

LÄS MER: "Världens snyggaste brottsling" gör modesuccé

Men ytterligare en person har skapat reaktioner. Nämligen den amerikanska presidenten Donald Trumps dotter, 23-åriga Tiffany Trump. På varje plats fanms ett program med texten "Let´s make NYFW Great Again".

Tiffany Trump hade platser på första raden, men när presidentdottern anlände sprang flera kändisar och moderedaktörer därifrån. Enligt Nikki, moderedaktör på Elle.com, skapade det hela kaos som gjorde att modevisningen blev en timma försenad.

"Placeringen är kaos för ingen vill sitta i närheten av Tiffany Trump. CHOCK!", skrev Alyssa Vingan Klein som är chefredaktör på Fashionista.com.

Modekrönikören på Wall Street Journal, Christina Binkley, visade på Twitter upp de tomma platserna bredvid Tiffany Trump.

På catwalken uppträdde bland annat rapparen Nas med låten "If i ruled the world" och som avslutning framförde  2 Live Crew deras protestlåt från 90-talet, "Banned in the USA".

"Det är inte rätt"

I efterhand har designern Phillipp Plein uttalat sig kritiskt mot behandlingen, skriver nyhetssajten TMZ:

- Tiffany Trump är ingen politiker, hon är en tonåring. Jag tycker inte hon har något att göra med de diskussioner som pågår. Kan man skylla på en dotter för att ha en pappa med fel politiska åsikter? Det är inte rätt att döma eller behandla någon respektlöst för att hon är dottern till någon folk ogillar.

Varför bjöd du henne?

- Jag bjöd inte henne. Vi fick en förfrågan och jag sa varför inte. Jag gör mode i ett fritt land. Jag låter alla som vill och är intresserade komma.