Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Ikväll gäller det<br>för Malin Aspman

Malin Aspman, långtradarchaufför från Lilla Edet, är med i talangjakten West End Star. Premiär på TV3 ikväll, lördag.
Varför sökte du?
- Jag har alltid tyckt det varit roligt att sjunga, dessutom är jag en teaterapa in i nerverna så att vara med i en musikal är verkligen det roligaste jag kan tänka mig. Det är en stor dröm jag haft och när David Grindrod (juryns ordförande) satt där och pendlade mellan ett ja och ett nej för mig och jag till slut gick vidare var det verkligen helt underbart!

Du är både utbildad långtradarchaufför, och snart kanske musikalstjärna. Hur går det ihop?
- Ja det är ju onekligen lite som dag och natt. Både min pappa och min farfar var långtradarchaufförer så det ligger i släkten. Dessutom vet jag att det är svårt att ge sig in i musikbranschen så då är det bra att ha något att falla tillbaka på.

De två viktigaste egenskaperna för Lady of the Lake sades vara att man kan sjunga bra och att man dessutom har humor. Är det en bra beskrivning på dig?
- Ja jag bjuder gärna på mig själv. Dessutom brukar folk säga att jag är rolig så jag väljer att tro på dem! Jag tror jag var rolig på uttagningen men kanske inte på ett medvetet vis. Dom skrattade i alla fall, haha.

Har du sysslat med sådant här tidigare?
- Ja det har jag gjort. Jag var med i Idol en gång men min erfarenhet den gången var att kön till Idol är roligare än något annat där.

Vad är dina förväntningar inför fortsättningen?
- Det är ju väldigt nervöst såklart. Jag kommer definitivt inte sluta satsa även om jag inte går vidare, nu har jag ju kommit såhär långt så då är det lika bra att köra vidare. Mest försöker jag se det som en rolig erfarenhet men det är klart att det vore väldigt stort att vinna hela skiten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.